Bakgrund
Ett gäng tjejkompisar märkte att det fanns ytterst få träningsalternativ i Lund för tjejer som gillar bollsporter. Vi gjorde därför slag i saken och drog igång våra egna träningar. Intresset visade sig vara stort och snart var vi 20 tjejer som regelbundet kom på träningarna. Vi bestämde oss då för att starta en egen förening för att bättre kunna organisera verksamheten och tillgodose efterfrågan.

Verksamhetsidé
Vi vill erbjuda ett smidigt träningsalternativ för motionärer som vill träna bollsporter för att det är kul och utan krav på prestation och förkunskaper. Det enda kravet för att spela med oss är att du är en trevlig prick och intresserad av att spela bollsporter såklart.

Organisationsform
Qvidrott är en ideell förening vilket innebär att vi har en styrelse och föreningsstadgar. Vi använder oss av Riksidrottsstyrelsens normalstadgar för idrottsföreningar.

Styrelse
Ordförande: Anna Andersson
Vice Ordförande: –
Kassör: Åsa Johansson
Sekreterare: Birgitta Maillard
Ledamot: Jannike Johnsson

Snabbfakta
Startår: 2007
Antal medlemmar: varierande 50-100/år
Organisationsform: Ideell förening
Organisationsnummer: 802437-0051

 
Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins