Den 27 oktober beslutade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd för Skåne län, med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19. Dessa innebär en avrådan från att delta i idrottsträningar för vuxna, därför har vi beslutat att ställa in alla våra träningar under tiden dessa råd gäller. Till att börja med är det tom tisdagen den 17 november, förhoppningsvis kan vi återuppta träningarna efter det. Vi hoppas på att ses snart igen.

Läs folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd på https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-skane-lan/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins