Vårterminen 2020 börjar nu direkt efter helgerna, första träningstillfället är innebandy på Bollhuset tisdagen den 7 januari. Och vi kör på som vanligt tills vidare. Årsmöte kommer att hållas under början av året, eventuellt kan juseringar av tider och priser göras i samband med det. Vi ses på träningen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins