Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 164 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 167 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 170 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 173 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 176 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 178 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 180 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 202 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 206 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 224 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 225 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 227 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.options.metapanel.php on line 47 Qvidrottsmästerskap 2017 / Qvidrott Championships 2017 | Qvidrott - Innebandy och fotboll
Hej,

Qvidrott bjuder in alla gamla, nya och potentiella Qvidrottare till Qvidrottsmästerskap 2017! Turneringen kommer att som tidigare spelas iTunahallen och därefter blir det middag ute på restaurang för dem som vill (återkommer angående plats och tid). Som vanligt är grenen mixinnebandy och alla är välkomna oavsett hur mycket man spelat tidigare. Vi kommer att spela på storplan med en eller två domare och tillämpa de vanliga innebandyreglerna. Efter turneringen och tillfixning tar vi oss in till stan för middag på en trevligrestaurang, vill man sen slå klackarna i taket efter det är det såklart helt okej ;).Priset är 200 kr per person för turneringen, vad det gäller kvällens restaurangbesök får var och en betala för sig själv. Observera att en extra avgift på 50 kr kommer tas ut för den som betalar in för sent. Sista dag för anmälan till turneringen och inbetalning är den 1:a april.
Kom ihåg att meddela om du ska med på restaurangen också, så vi kan boka bord. Mer information om turneringen, reglerna och kvällen skickas därefter ut till alla som anmält sig och betalt. Det är individuell anmälan som gäller, sen delar arrangörerna in lagen. Anmälan är bindande och inga avgifter kommer att betalas tillbaka. Observera också att allt spel sker på egen risk. Bjud gärna med några kompisar 🙂

Snabbinfo (så som schemat förmodligen kommer se ut)

Dag: LÖRDAGEN DEN 8 APRIL

Tider:

kl. 13.00 – 13.30 Samling och lagindelning

kl. 13.30 – 18.00 Turnering

kl. 18.00 – 19.00 Dusch

kl. 19.00 – Middag på restaurang

Plats för middagen: TBA

Pris för endast turnering: 200 :- Pris för sen anmälan: 50 :- extra

Anmälan turnering: Senast DEN 1 APRIL till info@qvidrott.se

Anmälan middag: Senast DEN 1 APRIL till info@qvidrott.se

Betalning: Senast DEN 1 APRIL till Bankgiro 776-1000,
Swedbank (Ange namn vid inbetalningen) eller via SWISH 1230489617 🙂

Välkomna önskar arrangörerna

Anna, Frippe, Åsa, och Jannike

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins