Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 164 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 167 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 170 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 173 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 176 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 178 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 180 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 202 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 206 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 224 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 225 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 227 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.layout.php on line 321 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/47/130947/qvidrott.se/public_html/wp-content/themes/platform/core/library/class.options.metapanel.php on line 47 Qvidrottsmästerskap 2015 / The Qvidrott Championships 2015 | Qvidrott - Innebandy och fotboll

Qvidrott bjuder in alla gamla, nya och potentiella Qvidrottare till Qvidrottsmästerskap 2015! Turneringen kommer att som tidigare spelas i Tunahallen och därefter blir det middag ute på restaurang (Harry’s kl.19) för dem som vill . Som vanligt är grenen mixinnebandy och alla är välkomna oavsett hur mycket man spelat tidigare. Vi kommer att spela på storplan med en eller två domare och tillämpa de vanliga innebandyreglerna. Efter turneringen och tillfixning tar vi oss in till stan för middag på en trevlig restaurang, vill man sen slå klackarna i taket efter det är det såklart helt okej ;).
Priset är 200 kr per person för turneringen, vad det gäller kvällen restaurangbesök får var och en betala för sig själv. Observera att en extra avgift på 50 kr kommer tas ut för den som betalar in för sent.
Sista dag för anmälan till turneringen och inbetalning är torsdagen den 30:e april. Kom ihåg att meddela om du ska med på restaurangen också, så vi kan boka bord.
Mer information om turneringen, reglerna och kvällen skickas därefter ut till alla som anmält sig och betalt.Det är individuell anmälan som gäller, sen delar arrangörerna in lagen. Anmälan är bindande och inga avgifter kommer att betalas tillbaka. Observera också att allt spel sker på egen risk. Bjud gärna med några kompisar 🙂

Snabbinfo (så som schemat förmodligen kommer se ut)

Dag: LÖRDAGEN DEN 9 MAJ

Tider:

kl. 13.00 – 13.30 Samling och lagindelning

kl. 13.30 – 18.00 Turnering

kl. 18.00 – 19.00 Dusch

kl. 19.00 – Middag på restaurang

Plats för middagen: Harry’s vid Centralstationen i Lund

Pris för endast turnering: 200 :- Pris för sen anmälan: 50 :- extra

Anmälan turnering: Senast TORSDAGEN DEN 30 APRIL till info@qvidrott.se

Anmälan middag: Senast TORSDAGEN  DEN 30 APRIL till info@qvidrott.se

Betalning: Senast TORSDAGEN DEN 30 APRIL till Bankgiro 776-1000, Swedbank (Ange namn vid inbetalningen).

Välkomna önskar arrangörerna

Marie, Åsa, Sanna, Victoria och Mia.

Qvidrott invites all of our old, new and potential members to our Qvidrott Championships 2015! The tournament will take place, as before, at Tunahallen followed by a meal at Harry’s for those that wish to come along. As usual, it will be mixed floorball and everyone is welcome regardless of how much experience you may or may not have! The matches will take place on a large pitch with one or two referees, and will follow the ‘usual’ rules of floorball. After the tournament, when we’re all fresh and clean, we’ll head on into town for dinner at the restaurant. If you then wish to continue the party after dinner then that’s ok with us – we can see where the night takes us 😉
The price is 200kr per person for the tournament. In regards to the restaurant, each person will pay for their own food and drinks. Please note that there will be an extra charge of 50kr if you register your place and pay after the deadlines.
The last day for registering and paying for your place in the tournament is Thursday the 30th April. Remember, when booking your place, to let us know if you’re going to come to the restaurant so we can book a table!
More information about the tournament and the rules will be sent out after the deadline to all of those that have registered and paid. The registration is individual, after which the organisers will decide the teams at random.The registration is final, and no refunds will be given. Please also note that all participation is at your own risk.Why not invite some friends to tag along?
Basic info: (an idea of how the day will look)

Day: SATURDAY 9th MAY

Times:
13.00 – 13.30 Welcome, general information and organisation into teams

13.30 – 18.30 Tournament

18.00 – 19.00 Shower and freshen up

19.00 – Dinner at Harry’s

Price for the tournament only: 200 :- Price for late payment/registration: 50 :- extra

Registration for the tournament: Latest THURSDAY 30th APRIL at info@qvidrott.se

Registration for the restaurant: Latest THURSDAY 30th APRIL at info@qvidrott.se

Payment: Latest THURSDAY 30th APRIL to Bank giro 776-1000, Swedbank (Give your name when making the payment).

We look forward to seeing you there!

Marie, Åsa, Sanna, Victoria and Mia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins