Eftersom ett nytt år närmar sig är det åter dags för årsmöte i Qvidrott.

Datum för årsmötet är måndagen den 19 januari kl 18.30 hos Åsa (Fågelbacksgatan 12, Malmö) Är ni intresserade av att komma så är vi tacksamma om ni anmäler er senast den 16 januari, så vi kan ordna fika.

Dagordning:
QVIDROTT
DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTE
19 januari 2015
1. Mötet öppnas
2. Närvaro
3. Val av justeringsperson
4. Förra årets protokoll
5. Ekonomisk rapport och budget för 2015
6. Årsrapport och fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för år 2014
7. Val av styrelse
a. ordförande
b. vice ordförande
c. sekreterare
d. kassör
e. ledamoter (1-3 st)
8. Val av revisorer
9. Övriga frågor
10. Mötet avslutas

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins